I Konst

Utställningen öppnar 6 maj och pågår till och med 1 oktober.

Saxat ur VF:

Måleri då? Jo, det finns också att hitta i utställningen. Albin Liljestrand från Ransby i norra Värmland representeras exempelvis med ett gäng akvareller. När Oscar Magnusson presenterar den unge konstnären på Sliperiets Facebooksida beskriver han sig vara ”extra glad” för hans medverkan.

– Hela poängen med varje utställning är att hitta de där unga som är på frammarsch. Jag ska inte säga att de solar sig i glansen av de mer etablerade, men den där kombinationen – jag älskar det. Det är som att jag skulle få sätta mig och spela gitarr med någon gitarrguru. Det är det där mötet… Och Albin är väldigt duktig för sin ålder. Då behöver jag egentligen inte prata motiv utan jag tänker mer färgseendet och kompositionen. Han har det.

Artikel i VF.

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kontakt

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0
Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO