Publicerad Lämna en kommentar

FRÅN RANSBY TILL PARIS

Tack vare min morfar, Gunnar Svensson (83), har det öppnat sig en möjlighet för mig, Albin Liljestrand (22), att få ha en konstutställning i Paris tillsammans med honom. Jag tror knappt det är sant.

Från Ransby till ParisFör att finansiera den här drömmen har jag tagit fram ett antal grafiska tryck (litografier) på några av mina originalmålningar. Dessa litografier, i begränsad upplaga och snyggt inramade, säljer vi nu för att finansiera resan och projektet. Ett filmteam kommer också att följa med oss på färden.

Jag vill därför redan nu rikta ett stort tack till de företag och privatpersoner som hittills köpt tavlor för att stödja mitt Parisäventyr. Du kan se vilka dessa är på hemsidans förstasida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *